Andre behandlinger

ONLINE BOOKING kun mulig til Klinikken i Tønder

NADA

NADA (National Acupuncture Detoxification Association) er en standardiseret øreakupunktur-metode udviklet af psykiater Michael Smith på Lincoln Hospital i New York i begyndelsen af 1970’erne.

Metoden blev oprindelig udviklet til abstinensbehandling af misbrugere.

I dag bruges behandligen blandt andet også til:

– Angst og depression

– Søvnforstyrrelser

– At øge koncentration og indlæring

– Dæmpe aggressive impulser

– Psykiatriske tilstande

– Stress

– Sorg

– ADHD, OCD, Autisme

– Spiseforstyrrelser

– Krisehjælp

– Hedeture

Ved behandlingen bruges 5 punkter i hvert øre.

NADA-akupunktur virker beroligende, afstressende og styrkende.

Se www.nada-danmark.dk

ADHD

At leve i fred med ADHD.

Men hvordan ?

Recovery er en behandlingsfilosofi, som bygger på dine evner og ressourcer til at hjælpe dig selv.  For at få disse ressourcer frem, skal du være i balance fysisk og psykisk.  Øreakupunktur og coaching kan hjælpe dig til at skabe ro og overblik, så du selv kan træffe de rigtige beslutninger og nå dine mål.

Coaching er en samtale metode, hvor du bliver opmærksom på ting, som er vigtige for at du trives, og derved selv skaber de forandringer, du ønsker for din fremtid. Struktur er et vigtigt redskab til forandring.  Du tager beslutningerne, vi støtter dig i, at nå dine fremtids mål.

Antistress behandling

Afslappende og beroligende kombinationsbehandling bestående af øreakupunktur med SoftLaser og efterfølgende behandling med ørekugleplastre, Akupressur, GUA SHA (Kinesisk skrabemassage) Suppleres med kostvejledning og anbefalinger om vitaminer og kosttilskud.  Du får redskaber til selv-beroligelse og dæmpning af stres-symptomer.

Vægtregulering

Er en kombinationsbehandling, bestående af øreakupunktur og individuel kostvejledning. Vi ser sammen på flere forskellige livsstilsparametre, og korrigerer hvor det er nødvendigt.  Der udleveres mappe med 5 dages kostplan og information om vigtige næringsstoffer, vitaminer, kosttilskud, enkel motion (ingen fitness), ting der stopper din forbrænding, insulinresistens og hvad man gør ved det, kunstige sødestoffers skadelige virkninger og alternativer hertil. Stabilt blodsukkerniveau er nøglen til vægtregulering. Her kommer øreakupunkturen til hjælp, suppleret med tilpasninger i den daglige kost. Det er alt sammen anbefalinger til en omlægning af kosten – og det tager som regel ½-1 år at få styr på det! Det er ikke en lyn-slankekur, men en ”Kickstart” til vægttab og en mere fornuftig omgang med, og brug af de sundeste fødevarer til vores krop og sind.

Seksuelle overgreb og –krænkelser, spiseforstyrrelser og PTSD

Livet kan være meget svært og fuldt af smerter efter seksuelle overgreb, krænkelser eller en opvækst præget af frygt, fysisk og psykisk vold. Også hændelser i voksenlivet kan komme til at forandre eller ødelægge livskvaliteten og fuldstændig sætte livet i stå.  Det findes der en løsning på – for de fleste! Det har vist sig, at mennesker, der er traumatiserede af de nævnte oplevelser/hændelser, reagerer særlig godt på stabilisering af signalstoffer og hormoner ved hjælp af øreakupunktur/NADA. Og på behandling med Faster-eft, som er en enkel ”Bankemetode” til forløsning af gamle følelser. Der suppleres med enkelte kosttilskud. Du får redskaber til selv-beroligelse.

Det er ofte nok med 2-3 behandlinger. Og man behøver ikke timelange samtaler eller anden pinagtig terapi. Her tages fat om følelsen, der hele tiden dukker op, fordi den ”trigges” igen og igen af nye oplevelser vi støder på. Især dufte og lyde ”trigger” gamle minder – det kan ændres – ofte i løbet af en ½ time!

Jeg har meget gode erfaringer med ovenstående behandling. I Grønland har jeg i mit arbejde som jordemoder, haft en del piger til behandling. Det er nemlig ofte, at minder om overgreb dukker op under graviditet og fødsel. En af pigerne sagde helt spontant efter 25 minutters behandling: ”Det er meget bedre end at gå til psykolog”!

Udviklings- og Adfærds-problemer

Er dit barn sent udviklet fysisk? Har det ikke nået sine milepæle i rigtig rækkefølge, eller til forventet tid? Har dit barn sove- eller spiseproblemer? Har det tilknytningsproblemer? Problemer med at tage imod berøring. Er barnet meget motorisk uroligt? Bliver barnet ofte hidsig eller ked af det? Er barnet meget stille og ”usynlig”? Er du fortvivlet eller ked af det på dit barns vegne? Synes du ikke dit barn er ligeså ”dygtig” som de andres børn?

Så prøv BabyGym og Mind Moves!

Akupunktur med laser og nåle

Der gives akupunkturbehandling for følgende:

 • Skulderproblemer/Frossen skulder
 • Tennisalbue
 • Nakkesmerter/stivhed
 • Piskesmæld
 • Bækkenløsning
 • Ischias smerter
 • Migræne
 • Hovedpine
 • Tinnitus
 • Barnløshed
 • Ryg- og lændesmerter
 • Eksamens- og præstationsangst
 • Depression
 • Angst
 • Stress
 • Overgangsalder
 • Søvnløshed
 • Balanceproblemer
 • Svimmelhed