KUNDERNE SIGER

Charlotte L. Esbjerg
Jeg læste om dig på nettet (i efteråret 2016), og tænkte du kunne hjælpe mig med nogle af de problemer jeg bøvler med i hverdagen: angst, rygning og overvægt.
Det var hurtigt, jeg fik en tid ved dig – ikke noget med flere måneders ventetid. Da jeg kom, fik jeg laserbehandling i ørerne, helt smertefrit. Undervejs i behandlingen begyndte jeg at slappe af, og rygetrangen fortog sig.
For første gang i 9 år havde jeg en periode på 4 uger – uden angst og uden behov for angstdæmpende medicin! Hvad det dog udløste af energi og overskud – efter kun 1 behandling! Jeg kunne f.eks gå i svømmehallen igen.
Jeg havde ingen trang til at ryge i ca 1 døgn. Derefter tog vanen over. Men fik reduceret forbruget til ca. det halve.
Nu kommer jeg så igen (januar 2017). En lang periode med stress har sat sig i kroppen som uro og spændinger. Jeg tror på at få behandlinger kan hjælpe det væk.
1000 tak for hjælpen.
Kærlig hilsen

Ole og Sanne Egeskov-Jepsen
Så er det 2 år uden røg! Der var 7 personer til rygestop i Sønderris 26/10-09. 5 holder stadig. Mange tak.

René Smidt
Syntes bare lige at jeg for ren opfølgnings skyld, vil skrive og sige mange tak for hjælpen for at stoppe med at ryge.
Efter 20 år hvor jeg har røget 40 cigaretter om dagen er jeg røgfri. Og besøget hos dig er min første gang jeg prøver at stoppe, så det må man kalde stor succes. Det er kun oppe i hovedet man skal glemme de dårlige vaner efter rygning, og det passer hvad du siger: Man føler slet ikke trang til at ryge. Selv ikke dagen efter din behandling.
1000 tak for hjælpen.

Familie Wilkens
Wir waren am 09.04.2010 bei Ihnen um das Rauchen aufzuhören.
Uns geht es sehr gut ohne Zigarette !

Daniela Neubert, Niebüll
Erst mal herzlichen Dank fuer Deine Arbeit (anfang dec.2010)! Ich bin seit wir bei Dir waren RAUCHFREI! Es ist nicht immer leicht, aber das Ergebnis ist wichtig und verblueffend! Vielen Dank.
Mein Mann Ulf hat schon Werbung für Dich auf Sylt gemacht – vielleicht meldet sich ja mal jemand bei Dir.
Ein nettes Weihnachtsfest und ein gesundes Neues Jahr.

Malene Schmidt
Jeg lovede, at skrive igen i april. I dag er det præcis 3 måneder siden, jeg røg min sidste cigaret. Det er vidunderligt! Jeg savner det overhovedet ikke, og kommer aldrig til at ryge mere. Livet som ikke-ryger er 100% bedre. Jeg hoster ikke mere, kan sove på ryggen uden at vågne ved hosteanfald. Jeg kan løbe 25-30 km om ugen uden problemer. Jeg har hverken været forkølet eller haft influenza i løbet af vinteren. Det er fantastisk ikke længere at skulle tænke på, om jeg havde cigaretter nok, hvor kunne jeg komme til at ryge osv. Det er som at komme ud af et fængsel. Jeg har ikke mistet noget, men fået en hel masse i stedet for. Endnu engang tusind tak!

Kurt Burgwald, Tønder
Jeg er nu røgfi på 3. måned, og jer er superglad for det. Jeg savner overhovedet ikke cigaretterne. Det er det bedste, jeg har gjort for mig selv i mange år, og kan varmt anbefale et rygestopforløb hos Larsen Laser. Og med Anette’s råd og vejledning, er man godt på vej til et permanent rygestop.
www.bw-k.dk

Charlotte Eland, Kolding
Tak for hjælpen med rygestoppet! Jeg var bange for, at det blot var op-reklameret med virkning af akupunktur mod rygestop, men har måttet bide min skepsis i mig og indrømme, at følelsen er virkelig som om jeg aldrig har været ryger! Vægten er heller ikke steget, for der har ikke været nogen trang til at erstatte rygningen med øget spisning. Det er ganske enkelt fantastisk og jeg anbefaler dig til alle venner og bekendte!
http://www.charlotte-eland.dk

Hanne Møller, Blans
Jeg har i mange år gerne villet holde op med at ryge. Mange af vores venner var enige om at holde, jeg gik med. Det var slet ikke svært. Efter første behandling, havde jeg lyst til en cigaret, men følte dog hurtigt en væmmelse ved at tænde den. Jeg var røgfri helt til nytårsaften, hvor jeg fik en enkelt cigaret. Jeg kørte ud til Anette en gang til. Hmm.. lidt flov over det ikke holdt. Men 2. gang var lykkens gang for mig. Siden januar 2010 har jeg nu været en stolt ikke-ryger. Jeg har hverken trangen eller lysten til en cigaret mere.
r befrielse at være eks-ryger.”

Ole Jepsen og Finn Pedersen, Esbjerg
Først vil jeg sige det er for vildt så godt vores behandling virker…..skønt. Vil høre om du ikke kunne sende et link eller noget som jeg kan give til vores revisor på arbejde, så han kunne se reglerne angående det med at trække det fra, jeg har givet for at stoppe med at ryge….så hvis du ville sende det og en kviterring til mig og Ole.”

Anette Schultz, Toftlund
“Jeg besøgte dig tirsdag formiddag den 10. november til en rygestopbehandling. Hvor er jeg bare en glad IKKE ryger. Jeg var lidt skeptisk med hensyn til ikke at føle trang til nikotin efter laserbehandlingen. Men den er gjort til skamme, for der er ingen trang at spore. Kun de psykiske vaner skal laves om.

Jørgen S. Jensen, Middelfart
“Hej. Så er der gået næsten 6 uger siden jeg fik en behandling for rygestop. Jeg røg indtil den 31. okt. 2009 20 stk. Prince pr. dag og dagen før den 30. oktober 2009 røg jeg også 20 stk. Prince. Efter behandlingen har jeg ikke på noget tidspunkt haft trang til at ryge.Jeg har samtidige fået min lugte- og smagssans igen, og det er dejligt. Tak for hjælpen”

Kurt Madsen, Bramming
Jeg begyndte at ryge da jeg var 13 år. Jeg har prøvet at stoppe et par gange, uden held, da jeg var 30 og da jeg var 35 år. Den 13-09-06 fortalte jeg familie og venner at jeg ville stoppe med at ryge d. 22-09-06. De grinede og sagde at de ikke troede på, at jeg kunne stoppe med at ryge. Men jeg har ikke røget, siden jeg fik en rygestopbehandling 22-09-06. Vigtig for mig var, at familie og venner fik besked på, at jeg ville stoppe med at ryge, da det så ville være flovt at begynde igen. Det er gået forbavsende nemt, når jeg havde rygetrang drak jeg vand.

Bent Jessen, Løgumkloster
“Jeg har røget siden jeg var 14, og har aldrig før prøvet at holde op. Den 30. august 2006 fik jeg rygestopbehandling og har ikke manglet det siden. Vi har haft gæster og har også været til to 60 års fødselsdage, helt uden problemer. Jeg kan slet ikke forestille mig selv med en cigaret. Det er næsten som om jeg aldrig har røget.”

Joan Jakobsen, Dronninglund
“Efter mere end 30 år som ryger, med et dagligt forbrug på ca 40 cigaretter, holdt jeg op (d. 20. juli 2006) fra den ene dag til den anden. Det har været forbavsende let. Kun i begyndelsen var jeg sommetider bange for at falde i. Nu føles det som en stor befrielse at være eks-ryger.”

Jørgen Jensen
“Jeg var nede hos dig i oktober 2009 og har ikke røget siden, ligesom jeg ikke har savnet det.”
Venlig hilsen
Jørgen Jensen